Jordi B.  pianista

 

En Jordi quan era petit mirava com la mare feia classes de piano i des d'aleshores que li encanta aquest instrument. Al Jordi B. li agradar anar de bolo, la piscina i ballar. El seu color preferit és el groc.

 

 

Albert  bateria

 

A l'Albert té molt de ritme, a les hores que no està tocant la bateria el podem trobar pintant quadres o ajudant a cuinar un dels seus plats preferits, el gazpacho. El color que més li agrada és el vermell.

 

 

Pep  cantant

 

Al Pep li encanta escoltar música. Per això és bastant freqüent que quan el trobem en les seves estones de lleure estigui sintonitzant Melodia FM. La seva cançó preferida és la versió del Get Back (Ven ya) que interpreta amb la ColorsBand. A part de la música, també és un aficionat al cinema, sobretot el cinema espanyol dels anys 70. Això sí, si ha de triar una cosa, és anar de concerts.

El seu color preferit  és el vermell.

 

 

Carlos  percussionista

 

Al Carlos li agrada molt mirar la tele i és un gran cinèfil. Li encanten les pel·lícules del FarWerst i imaginar-se que està tocant en un Saloon amb la ColorsBand mentre entre en John Wayne entra per la porta. Com a la resta dels seus companys li encanta la música, sobretot The Beatles. Sovint esta escoltant Cadena 100 esperant que soni "Eres tu" del seu grup preferit, Mocedades. La cançó que més li agrada de la ColorsBand és "Twist and shout". Està esperant sempre el proper concert.

 

 

Marcos  cantant

 

En Marcos fa temps que toca a la ColorsBand; va començar tocant el piano, una de les seves passions. Ara s'encarrega de cantar, és un dels 4 cantants del grup. Amant de la fotografia i de la gastronomia té un talent únic per reproduir, improvisar i guarnir amb melodies qualsevol acte. Li agrada Charles Aznavour i la música romàntica.

 

 

Esteban guitarrista

 

L'Esteban ha estat baterista durant uns anys i actualment toca la guitarra. Apassionat de la música i el ball porta el ritme a dins i el transmet d'alt i a baix de l'escenari. D'ànima lliure, l'Esteban omple l'escenari i connecta amb el públic des dels primers compassos. Fan dels The Beatles, es transforma en George Harrison quan agafa la guitarra elèctrica. Yellow Submarine i La Bamba són les seves cançons preferides.

 

 

Jordi T. cantant

 

En Jordi és un amant de la música, al marge de la ColorsBand ha format part d'altres formacions (Club Nau, etc..) . Quan va començar a la banda tocava el baix i dirigia el timó del grup. Actualment és un dels quatre cantants i amb la seva veu de tenor posa les bases de les harmonies. Els seus gustos musicals són molt diversos (havaneres, música clàssica, clàssics d'avui i sempre i qualsevol música de qualitat). És per això que quan té una mica de temps lliure, li agrada escoltar la ràdio.

 

 

Josep A. guitarrista

 

En Josep és guitarrista de la Colorsband. Home tranquil però apassionat, es desviu per la música i pel grup britànic The Beatles. Metòdic i rigorós, se supera cada dia a si mateix. Paul Mccartney és sents dubte el seu referent musical i quan puja a l'escenari sap gestionar l'emoció i mantenir el ritme i l'atenció en allò que tant li agrada; la música que tant fa gaudir als qui l'escolten

 

 

Mònica cantant

 

La Mònica és la cantant de la Colorsband. A banda de posar la veu als temes que cantem, dissenya i gestiona la part gràfica del grup. Fa poc que s'ha incorporat i ja coneix tots els temes de la Colorsband i està desitjant que arribi el proper concert. A part de la música li agraden els seus gossos, patinar, nadar, cosir, mirar la tele i fer coses a l'ordinador. Quan li queda una mica d'estona lliure, escolta els Gemeliers. El seu color preferit és el negre.

 

 

HISTÒRICS