JORDI B

Pianista

En Jordi quan era petit mirava com la mare feia classes de piano i des d’aleshores que li encata aquest instrument. Al Jordi B. li agrada anar de bolo, la piscina i ballar.
El seu color preferit és el groc.

ALBERT

Bateria

L’Albert té molt ritme. A les hores que no està tocant la bateria, el podem trobar pintant quadres o ajudant a cuina un dels seus plats preferits, el gazpatxo.
El color que més li agrada és el vermell.

MARCOS

Cantant

En Marcos fa temps que toca a la Colorsband;va començar tocant el piano, una de les seves passions. Ara s’encarrega de cantar, és una de les 4 veus del grup. Amant de la fotografia i la gastronomia, té un talent únic per reproduir, improvisar i guarnir amb melodies qualsevol acte. Li agrada molt Charles Aznavour i la música romàntica.

CARLOS

Percussionista

Al Carlos li agrada molt mirar la tele i és un gran cinèfil. Li encanten les pel.licules del Far West i imaginar-se que està tocant en un Saloon amb la Colorsband, mentre entre en John Wayne per la porta. Com a la resta dels seus companys li encanta la música, sobretot The Beatles. Sovint està escoltant Cadena 100, esperant que soni “Eres tu” del seu grup preferit, Mocedades.La cançó que més li agrada de la Colorsband és “Twist and Shout”. Està esperant sempre el proper concert.

PEP

Cantant

Al Pep li encata escoltar música. Per això és bastant freqüent que quan el trobem en les seves estones de lleure, estigui sintonitzant Melodia Fm. La seva cançó preferida és la versió del Get Back (Ven ya) que interpreta amb la Colorsband. A part de la múscia, també és un aficionat al cinema, sobretot el cinema espanyol dels anys 70. Això si, si ha de triar una cosa, és queda amb els concerts.
El seu color preferit és el vermell.

ESTEBAN

Guitarrista

L’Esteban ha estat baterista durant uns anys i actualment toca la guitarra. Apassionat de la música i el ball, porta el ritme a dins i el transmet d’alt i a baix de l’escenari. Ànima lliure, l’Esteban omple l’escenari i connecta amb el públic des dels primers compassos. Fan dels The Beatles, es transforma en George Harrison quan agafa la guitarra elèctrica. Yellow Submarine i La Bamba són les seves cançons preferides.

JOSEP A.

Guitarrista

En Josep és guitarrista de la Colorsband.Home tranquil però apassional, es desviu per la música i pel grup britànic The Beatles.Metòdic i rigoròs, es supera cada dia a si mateix. Paul McCarteney és sents dubte el seu referent musical i quan puja a l’escenari, sap gestionar l’emoció i mantenir el ritme i l’atenció en allò que tant li agrada; la música que tant fa gaudir als qui l’escolten.

MÒNICA

Cantant

La Mònica és la cantant de la Colorsband. A banda de posar la veu als temes que cantem, dissenya i gestiona la part gràfica del grup. Fa poc que s’ha incorporat i ja coneix tots els temes de la Colorsband i està desitjant que arribi el proper concert. A part de la música li agraden els seus gossos, patinar, nadar, cosir, mirar la tele i fer coses a l’ordinador. Quan li queda una mica d’estona lliure, escolta els Gemeliers. El seu color preferit és el negre.