Notícies

Participació de la Colorsband en la cloenda de les jornades La Música ens mou!

El divendres 10 de maig, la Colorsband va participar en la cloenda de les Jornades: LA MÚSICA ENS MOU! Musicoteràpia, vida i pluridiscapacitat organitzades per la Fundació NEXE.

Les Jornades van tenir lloc al Conservatori Superior de Música del Liceu a Barcelona de 09:30 a 17:30h i van tenir comptar amb la participació de personalitats rellevants en l'àmbit de la música i la salut (Dr Melissa Mercadal, Jordi A. Jauset, Catherine Clancy, Jordi Savall, Dani Royo, Sonia Gainza i Queralt Prats entre d'altres).

En aquest enllaç està la informació:

http://www.nexefundacio.org/esdeveniments/jornada-musica/

Visita a Oslo Voksenopplæring Nydalen 

Durant el mes de març de 2019 l'equip de musicoteràpia de l'Associació Centre Pedralbes, va viatjar a Noruega (Oslo) per conèixer de primera mà l'origen de la banda RagnaRock que el muscioterapeuta Tom Naess va iniciar l'any 1983 i en la que es va inspirar el projecte ColorsBand.

 

Façana del centre on Tom Naees imparteix la docència de musicoteràpia a la Norwegian Academy of Music.

 

Tom Naees i Raul Hernández 

 

A darrere una fotografia del cartell de la Colorsband que li vam regalar i que va penjar al seu despatx al costat d'una fotografia on Tom apareix amb Clive Robbins amb qui va mantenir una estreta amistat i relació professional.

 

Col.laboracions

El passat 11 de desembre la ColorsBand va col.labora amb la Fundació Pere Relats amb motiu de la Marató de TV3 d'enguany que tenia com a objectiu contribuir a la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Vam poder gaudir de la col.laboració d'en Jofre Bardagí que va acompanyar a la banda en un parell de temes. Gràcies Jofre.

 

La ColorsBand al concert  per la Marató de Tv3 organitzat per la Fundació Pere Relats .

D'esquerra a dreta: Marcos, Xavier, Jordi, Jofre, Raül, Albert, Pep, Josep, Àlex, Esteban i Jordi.