CONTACTE

Raül Hernández
Teléfono:
Fax:
Dirección de correo electrónico:
Xavier Martínez
Teléfono:
Fax:
Dirección de correo electrónico:

Notícies

Participació de la Colorsband en la cloenda de les jornades La Música ens mou!

El divendres 10 de maig, la Colorsband participarà en la cloenda de les Jornades: LA MÚSICA ENS MOU! Musicoteràpia, vida i pluridiscapacitat organitzades per la Fundació NEXE.

 

Les jornades que tindran lloc al Conservatori Superior de Música del Liceu a Barcelona de 9.30 a 17.30 comptarà amb la participació de personalitats rellevants en l'àmbit de la música i la salut ( Dr. Melissa Mercadal, Jordi A.Jauset, Catherine Clancy, Jordi Savall, Dani Royo, Sonia Gainza i Queralt Prats entre d'altres).

 

Trobareu més informació a :

http://www.nexefundacio.org/esdeveniments/jornada-musica/

 

Us hi esperem.

Visita a Oslo Voksenopplæring Nydalen 

Durant el mes de març, l'equip de musicoterapia de l'Associació Centre Pedralbes, va poder viatjar a Noruega (Oslo) per conèixer de primera mà l'origen de la banda RagnaRock que el musicoterapeuta Tom Naees va iniciar l'any 1983 i en la que es va inspirar el projecte ColorsBand.

Vam poder visitar el centre i compartir experiències amb grans  professionals de l'àmbit de la musicoteràpia.

Gràcies a Tom Naees per la seva professionalitat i la seva generositat.

Façana del centre on Tom Naees imparteix la docencia de musicoteràpia a la Norwegian Academy of Music.

Tom Naees i Raul Hernández. A darrera una fotogràfia del cartell de la Colorsband que li vam regalar i que va penjar al seu despatx al costat d'una fotografia on Tom apareix amb Clive Robbins amb qui va mantenir una estreta amistat i relació profesional.

Col.laboracions

El passat 11 de desembre la ColorsBand va col.labora amb la Fundació Pere Relats en motiu de la Marató de Tv3 d'enguany que tenia com objectiu contribuir a la recaptació de fons per la lluita contra el Càncer. Vam poder gaudir de la col.laboració d'en Jofre Bardagí que va acompanyar a la banda en un parell de temes. Gràcies Jofre.

La ColorsBand al concert  per la Marató de Tv3 organitzat per la Fundació Pere Relats .

De esquerra a dreta: Marcos,Xavier, Jordi, Jofre, Raül, Albert, Pep, Josep, Àlex, Esteban i Jordi.